Verzenden & retouren


internationale scheepvaart wordt afgehandeld door Air International EMS Express Company, binnen 1 week tijd leveren meestal. Alle bestellingen worden verzekerd voor de aankoop waarde, en kunnen worden gevolgd op website EMS.
Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express vooral in de detailhandel, terwijl voor groothandel, gelieve ons te contacteren, klikt u ons feedback nu! Dit is waarom je kunt genieten van gratis verzending en grote korting aanbieden hier af retailing.Save meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.
Wij zijn een professionele online dealer en samen te werken met EMS uiten op lange termijn, scheepvaart bestelling en levering direct aan uw door.Please ervoor zorgen dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden bereikt.
Alle pakketten worden verstuurd in een tweede doos!
Na het plaatsen van orders, controleer dan uw email hier om orderbevestiging krijgen, en u kunt ook uw bestelling online volgen door te klikken op de knop Order Tracking "op onze website!
< br> Return Policy
We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn hier nauw aan het woord "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in zeven dagen." Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voordat u de items terug. Feedback Now! Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.
Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u pick here.we de belofte van package.So juiste volgorde als de retourzending recht op terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd. Hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering voor uw eigen bescherming toe te voegen, want we kunnen niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Alle geretourneerde goederen dienen te worden verzonden naar het verzendadres wij mailen u na krijg je onze feedback hier ! < / a> |
Uitwisselingen
We zullen uitwisselingen accepteren voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen vanaf de datum van levering van de oorspronkelijke bestelling. Neem contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal nu aiuterà.Feedback! Als u de items wilt wisselen naar een andere stijl, zou je je items terug te komen voor een terugbetaling * (vanaf terugtrekking) en een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.
Moet ons contacteren alvorens u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zullen ù binnenkort.
Worden teruggegeven aan de pi We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzend-en administratiekosten kosten voor verzending van de uitgewisselde items zo snel mogelijk. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen met ons op voor uw eigen bescherming, zoals we zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
Notice
Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling dispatched.Cause is geweest dat na het plaatsen van de bestelling proces alle bestellingen zo snel mogelijk, binnen zes tot acht uur, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​te annuleren bestel nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat je kunt begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.
Friendly Opmerking: Als u uw 10-cijferig volgnummer niet hebben ontvangen binnen 3 dagen na je bestelling, je e-mail server en kan worden gezien als spam. In dit geval, gelieve ons te contacteren
voor hulp bij 'tracking orders.